Välj en sida

Rubrik går till final med sex produktioner i tävlingarna Publishingpriset och Svenska Designpriset. Den 4:e och 11:e september kan hela Sverige utse vinnarna.

I Svenska Designpriset är vi nominerade för följande produktioner: Lisebergs verksamhetspresentation och årsredovisning (kategorin Information årsredovisning print), magasinet Göteborgs skärgård (kategorin Redaktionellt kundtidning print) och Saab Car Museum featuring Peter Bäckström (kategorin Bildkommunikation rörlig bild/film). Tävlingen består av 25 olika tävlingskategorier och de bästa bidragen röstas fram av hela Sverige på www.designpriset.se. Den 19 oktober offentliggörs vinnarna.

4–10 september: Röstning för kategorierna Redaktionellt och Information.

11–17 september: Röstning för kategorierna Identitet, Reklam, Device, Bild och Event.

Vi har också gått vidare till final i Publishingpriset för vår produktion av Sjöräddningssällskapets medlemstidning Trossen, för webbtidningen Craftbeer, för årsredovisning och verksamhetsberättelse för Liseberg och Göteborgs Stadshus samt för marknadsföringsfilmer för Orio Saab Car Museum featuring Peter Bäckström. Vinnarna offentliggörs måndag 23 oktober.

Svenska Designpriset – tävling öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och liknande kreativa områden. Vinnarna väljs ut genom en öppen omröstning på www.designpriset.se.

Publishingpriset – tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker inom redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. Vinnarna avgörs av en jury.

 

År i rad utnämnd till Sveriges bästa byrå

Engagerade medarbetare

Priser och nomineringar

Års erfarenhet