Resia väljer Rubrik

2019-02-13 / Frida

Vilken start på 2019! En sprillans ny webb och många roliga uppdrag. Vi är också superglada för vår nya kund Resia – ett starkt varumärke i en spännande bransch.

Uppdraget innebär både grafisk produktion, strategisk rådgivning och content om affärsresor, möten, events och konferens. Målet är att positionera Resia Företag som en trovärdig expert på affärsresor och möten samt att driva försäljning. Det är klart att vi är taggade och stolta över det här uppdraget! Tillsammans med Resias kompetenta team ska vi ta varumärket till nästa nivå – bland annat genom värdeskapande content.

Jessica Lewander är marknadsansvarig för Resia Företag och vår främsta kontakt:

– Vi behövde en strategisk och kreativ contentbyrå som kan producera innehåll i form av redaktionella texter, bild och rörligt material. Jag fastnade direkt för Rubriks kombination av strategiskt kunnande, visuellt starka formgivare och erfarna skribenter. De har på kort tid fått en förståelse för vårt varumärke och de utmaningar vi står inför.

Vårt uppdrag innebär också digitala annonskampanjer ihop med systerbyrån Vekst, som också sitter på Kaserntorget 6. Det är alltid lika kul att samarbeta med våra duktiga kollegor inom More Alliance. För Resia Företag var det ytterligare en styrka med oss som partner.

– Det är ovärderligt att kunna samla en stor del av vår kommunikation och marknadsföring under ett och samma tak, säger Jessica Lewander.

– Det innebär att vi kan jobba mer strategiskt och effektivt, plus att vi kan mäta allt vi gör på ett mer integrerat sätt. Jag har fått ett stort förtroende för More Alliance och kompetensen som finns inom gruppen.

Resia Företag, som ingår i Resia Travel Group, har 43 butiker i Sverige och Danmark samt huvudkontor i Göteborg.

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig till: frida@rubrik.se eller 0701-40 10 29