Tryckt exemplar av årsredovisning och hållbarhetsredovisning mot en enfärgad mörkgrå bakgrund

Rubrik blir strategisk partner till Elof Hansson

2023-04-26 / Christian

Från årsredovisning till strategisk kommunikationspartner. Nu står det klart att vi är Elof Hanssons nya strategiska kommunikationspartner. Fantastiskt roligt!

Rubrik blir Elof Hanssons nya strategiska kommunikationspartner, efter ett lyckat samarbete med företagets års- och hållbarhetsredovisning under 2022. 

– Vi ser verkligen fram emot ett fortsatt samarbete. Rubrik har en förmåga att med ord och design förenkla och förtydliga, och under arbetet med års- och hållbarhetsredovisningen har de lett oss genom processen på ett mycket professionellt sätt, säger Helena Leek, kommunikationsansvarig på Elof Hansson. 

Som strategisk kommunikationspartner kommer Rubrik bland annat att ta fram en ny hemsida, uppdatera den grafiska profilen och arbeta löpande med olika typer av kommunikationsuppdrag.

– Det känns oerhört roligt att vi får vara en del av Elof Hanssons resa. Det är en spännande kund med en gedigen historia, men som hela tiden blickar framåt och utvecklas med samtiden, säger Ingrid Hellgren Sjöberg, vd på Rubrik.  

Om Elof Hansson

Elof Hansson har bedrivit internationell handel med skogs-, industri- och konsumentprodukter sedan 1897. Företaget har sedan dess utökat sin verksamhet till investeringar i fastighetsprojekt och hållbara internationella projekt. Elof Hansson Holding AB är moderbolaget till Elof Hansson Trade AB, Elof Hansson International AB och Elof Hansson Properties AB. Bolaget omsatte 802 MUSD under 2022.