Rubrik förstärker teamet med hållbarhetsstrateg

2024-05-29 / Christian

Efterfrågan på hållbar och etisk kommunikation skjuter i höjden. Nu förstärker vi teamet med hållbarhetsstrategen Maja Risholm, som får en nyckelroll på Rubrik. Ingen är gladare än vi! 

Rubriks uppdrag har alltid varit att skapa kraftfull och minnesvärd kommunikation som engagerar, inspirerar och påverkar målgrupperna på djupet. Rekryteringen av Maja Risholm blir en viktig del av Rubriks erbjudande och satsning på att integrera hållbarhetsfrågor i kommunikationen.

– Det här är ett naturligt steg för oss. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att våga berätta om sitt engagemang och sina klimatsatsningar, det är jätteviktigt. Med Maja i teamet kan vi tillföra massor i det här arbetet, säger Ingrid Hellgren Sjöberg, vd på Rubrik.

Maja har flera års erfarenhet av kommunikation med fokus på klimatfrågor. Hon har studerat strategi och hållbarhetsutveckling samt retorik med fokus på gestaltningen av klimatfrågor i politik, media och kommersiell kommunikation. Med spetskompetens inom beteendeförändring och nudging har hon hållit i utbildningar inom näringslivet och låtit klimatfrågan få ta plats såväl internt som externt. Maja har också en färsk examen inom digital kommunikation från IHM.

– Det här känns som en fullträff! Att få dela mitt intresse och engagemang med Rubrik-teamet ger mig massor av energi. Jag ser verkligen fram emot att hugga tag i alla spännande projekt, säger Maja Risholm.