Rubrik fyller Craftbeer.se med innehåll

2016-10-11 / Fidde

Galatea är Skandinaviens största oberoende importör av öl och står bakom svenska märken som TT, Sigtuna och S:t Eriks. Nu vill man vara med och lyfta intresset för hantverksöl. När företagets satsning Craftbeer.se skulle göras om till onlinemagasin fick Rubrik i uppdrag att fylla det med intressant innehåll för alla ölintresserade.

– Ett väldigt spännande projekt. Ölintresset fortsätter att växa i Sverige och Galatea vill sprida kunskap om bra öl, oavsett vem som producerar eller importerar den, säger Gustaf Höök, redaktör på Rubrik. – Det är roligt att Galatea vill ta en sådan roll i öl-Sverige. Craftbeer.se ska vara relevant för alla som gillar bra öl. Innan omgörningen var Craftbeer.se en produktsajt för Galateas utbud inom hantverksöl, men innehåller nu bland annat nyheter, reportage, ölkunskap och tips på öl- och matkombinationer.

– Vi är extremt nöjda med resultatet, säger Pontus Tegnér, marknadskoordinator på Galatea. Detta har varit ett komplext uppdrag som blivit lättare tack vare Rubrik. Och vi har ett kul samarbete. Efter lanseringen fortsätter Rubrik att kontinuerligt fylla Craftbeer.se med nytt innehåll.

EDIT: Galatea har sedan vårt arbete med innehållet på sajten genomgått en omfattande omorganisering och materialet på nuvarande Craftbeer.se är inte producerat av Rubrik.