Olivia Eriksson och Maritha Arcos redaktörer och copywriters på prisad contentbyrån i göteborg

Rubrik växer med ny redaktörs-duo

2021-05-31 / Christian

Rubrik fortsätter att växa med flera nya kunduppdrag och nu välkomnar vi ytterligare två redaktörer till gänget – Maritha Arcos och Olivia Eriksson.

Det senaste året har varit minst sagt annorlunda, men vid sidan av pandemin har det också hänt väldigt mycket spännande och roligt på Rubrik. Vi har bland annat haft glädjen att välkomna två nya medarbetare till vårt kreativa team.

Maritha Arcos redaktör projektledare och digital specialist på prisad contentbyrån i göteborg

Maritha Arcos tillträdde rollen som redaktör i april 2020 och ansvarar idag för några av våra största kunder. Hon är utbildad journalist och radioproducent och kommer senast från en tjänst som marknadsansvarig för ett stort nordiskt bemanningsföretag. Maritha tar med sig en bred erfarenhet av projektledning och innehållsproduktion för såväl digitala som traditionella kanaler.

Olivia Eriksson redaktör och copywriter på prisad contentbyrån i göteborg

Vår färskaste rubrikare heter Olivia Eriksson. Henne var vi snabba att lägga vantarna på då hon som nyexaminerad kommunikatör började på en traineeplats hos oss. Vi insåg snabbt att vi hade hittat ett riktigt guldkorn som kommer att tillföra mycket till vår organisation och efter endast tre månader är hon nu fullvärdig medlem i vårt team. I rollen som junior redaktör på Rubrik arbetar hon med projektledning och copy för kunder som exempelvis Peab Asfalt/Swerock och Orustbostäder.