Sökes: Formstark designer/ digital producent

2021-04-16 / Christian

Till hösten söker vi en ny kollega till oss på Rubrik för ett föräldravikariat. I rollen som designer/digital producent ingår olika typer av uppdrag inom grafisk design med tyngdpunkt på digital produktion. Vi tror att du har goda kunskaper, och några års erfarenhet av, att arbeta med grafisk formgivning, animation och videoklippning för sociala medier och andra digitala kanaler. Om detta stämmer in på dig så har du säkerligen också goda kunskaper inom följande programvaror:

  • Premiere Pro
  • After Effects
  • Photoshop
  • Illustrator
  • InDesign

Vikariatet sträcker sig från augusti till december 2021, eventuellt med möjlighet till förlängning på deltid under våren 2022. 

Sista ansökningsdag 6 maj. Vi går dock igenom ansökningar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Maila din ansökan till: ingrid@rubrik.se 

Rubrik är en contentbyrå med mer än 30 års erfarenhet. Vår ambition är att alltid skapa “innehåll som lyfter”. Utifrån denna måttstock levererar vi strategier, innehållskoncept och content i form av bland annat copy, redaktionella artiklar och reportage, filmer, podcasts och grafisk produktion. Genom ett smart och lekfullt förhållningssätt, och ett pålitligt och engagerat arbetssätt, skapar vi goda kundrelationer som ofta varar i många år.