Linda Larsson kundansvarig med stor erfarenhet av podcast

Rubrik satsar på podcasts med ny topprekrytering

2022-01-12 / Christian

Nytt år, ny kollega! Vi är glada över att välkomna Linda Larsson, som bland annat drivit populära ”Göteborgspodden”, in i gänget. Linda blir, utöver rollen som kundansvarig, en viktig spelare i Rubriks fortsatta satsning på podcasts.

2021 var ett framgångsrikt år för Rubrik, trots vissa utmaningar på grund av pandemin. Vi fick äran att jobba med spännande uppdrag för både nya och befintliga kunder, och förstärkte vårt team med en ny redaktörs-duo (Maritha Arcos och Olivia Eriksson). Nu rivstartar vi året med högt tryck i produktionen, fler filmförfrågningar och en fortsatt satsning på podcasts genom rekryteringen av Linda.

– Det här känns verkligen jättekul! Vi ser tydligt att podcasts är ett område som fortsätter att växa, och med Linda kan vi stärka vårt erbjudande ytterligare. Vår ambition är att podd ska bli en naturlig och spännande del att addera till kommunikationsmixen för våra kunder, säger Ingrid Hellgren Sjöberg, vd på Rubrik.

Linda Larsson har drygt fem års erfarenhet av poddproduktion genom sitt eget bolag LL Experience AB, där hon bland annat har arbetat med kunder som Essity, Alektum och CEVT. Hon är också grundare av den populära ”Göteborgspodden”, där företagsprofiler och aktuella personer från Göteborg intervjuas. Utöver det har hon 15 års erfarenhet av roller inom sälj, marknadsföring och affärsutveckling.

– På Rubrik får jag kombinera min kreativitet med affärsutveckling som jag också brinner för, rollen känns helt perfekt för mig. Jag lockades också av Rubriks goda renommé och all kompetens som finns inom More Alliance. Jag ser fram emot att jobba bredare med kommunikation och utveckla Rubriks podderbjudande, säger Linda Larsson.

 

Är du nyfiken på podcasts eller har andra förfrågningar?
Hojta gärna på Linda.